Brønnøysund og Rørvik – vi nærmer os Trondheim

bådklipper klipper

Næstsidste morgenmad på M/S Finnmarken. Vi nyder den og udsigten. Turen lakker mod enden.

Hundeluftning i Sandnesssjøen

myndercollie

Det viste sig, at der var masser af hunde ombord, vi så dem bare ikke. De havde specielle hundekahytter eller var i bure på vogndækket. Her et par dyre chokolademynder, som den amerikanske frue overhovedet ikke havde styr på. Så gik det bedre med de to velopdragne collier 🙂

Brønnøysund

brønøycrabbie

Udover en time i Rørvik var Brønnøysund sidste anløb inden vi 6.30 i morgen lægger til kaj i Trondheim. Vi havde lidt over en time i byen, men der var ikke det store at se på så vi fandt en hyggelig pub der serverede Crabbies, en pragtfuld skotsk ingefærøl som Kirsten opdagede, da vi var i Edinburgh i 2012.

Den sidste nadver

tapas

Tilbage på båden måtte vi bare have en sidste omgang tapas! 3 x tapas til 119 nKR er faktisk billigt. Derfor var vi glade for, at vi ikke havde bestilt lunch, vi kunne få mange tapas til hvad lunch til 3 ville have kostet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar